Over ons

Een wereld van IT -
Een team van experts.

In het hart van HSV ICT ligt een passie voor technologie. Sinds onze oprichting in 2003 zijn we gegroeid naar een veelzijdige IT-partner. Met de kracht van expertise en innovatie werken we samen met een vast team om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

24/7 support

Altijd bereikbaar

IT Experts

Voor alles is een oplossing

Welkom bij HSV ICT, dé IT-partner voor het midden- en kleinbedrijf. HSV ICT is in 2003 opgericht vanuit de passie om een veilige ICT omgeving te creëren voor onze klanten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goed beveiligde ICT omgeving een belangrijke basis vormt voor het succes van een onderneming.

HSV ICT beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van IT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf zelf bestaat al 20 jaar en ook de medewerkers en aangesloten IT professionals hebben ook deze ervaring. Hierdoor hebben we door de jaren heen veel kennis en expertise opgedaan.

Deze ervaring heeft ons geleerd dat elke onderneming uniek is en daarom ook een unieke IT-oplossing verdient. Wij streven er dan ook naar om onze dienstverlening altijd af te stemmen op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een klein bedrijf met enkele werkplekken of een grotere onderneming met complexe IT-vraagstukken, wij bieden altijd een oplossing op maat.

Onze jarenlange ervaring heeft ook geleid tot waardevolle partnerships met diverse grote IT-leveranciers. Hierdoor kunnen wij altijd scherp zijn in de kosten van onze diensten.

Onze experts beschikken daarnaast over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van serverbeheer, MS365, VoIP en netwerkbeheer. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn en streven daarom altijd naar de hoogste kwaliteit en service.

Kortom, onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de behoeften van onze klanten centraal moeten staan en heeft geleid tot waardevolle partnerships en expertise op het gebied van diverse IT-oplossingen. Wij staan dan ook altijd klaar om onze klanten te ondersteunen en te adviseren op het gebied van IT.

Wat Wij Belangrijk Vinden

Bij HSV ICT geloven we in en streven we naar enkele kernwaarden die ons hebben geholpen om te komen waar we nu zijn:

  1. Kwaliteit en Innovatie: We omarmen voortdurend de nieuwste technologieën en streven naar perfectie in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen die onze klanten helpen te groeien.
  2. Klantgerichtheid: Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun doelen en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die hun zakelijke succes ondersteunen.
  3. Teamwerk en Samenwerking: Ons team bestaat uit getalenteerde professionals met diverse expertise. We geloven dat samenwerking en teamwork de sleutel zijn tot het leveren van de beste resultaten voor onze klanten.

0

+

Cloud migraties

0

+

Tevreden klanten

0

+

Jaar ervaring

0

Jaar van oprichting